Снимка: Булфото48-годишният Руси Узунов от село Мосомище е прегазен от автомобил

...
Снимка: Булфото48-годишният Руси Узунов от село Мосомище е прегазен от автомобил
Коментари Харесай

Черна вест: 20-годишният Тодор, син на известни търговци, уби Руси при абсурдна ситуация на пътя!

Снимка: Булфото

48-годишният Руси Узунов от село Мосомище е прегазен от автомобил на пътя край Гоце Делчев. Трагедията станала в събота към 18,40 часа на основния път сред Гоце Делчев и село Ново Лески. 

Пешеходецът е блъснат от лек автомобил „ Тойота “, ръководен от 20-годишния Тодор Петров от Хаджидимово, студент в София.  Черната новина потресе жителите на двете села. 20-годишният водач пътувал в посока Хаджидимово, а пешеходецът се движел в същата посока, вдясно на пътното платно. Запознати разясниха, че 48-годишният мъж се движел в тъмното зад животно, което подбутвал с сопа да върви напред.

Кравата била завързана с въже за лек автомобил, а зад нея до Руси Узунов се движел още един мъж, който съумял да отскочи настрана и по този начин се избавил. Пешеходецът е ударен в тил, от мощния удар е хвърлен на капака на „ Тойота “-та и паднал, като блъснал главата си.

Загинал е на място от тежка черепно-мозъчна контузия. От полицията оповестиха, че на лидера на автомобила е направена проба с техническо средство за алкохол, която е негативна. Уточнява се дали пастирът се е движел със светлина в ръката – фенер или различен предмет, към този момент е ясно, че не е бил облечен със светлоотразителна жилетка. В потрес след трагичния случай са и родителите на водача на „ Тойота “-та Тодор – Катя и Боби Петрови, които са притежатели на огромен магазин за обувки и чанти.  По случая е формирано досъдебно произвеждане, чиновници на РУП – Гоце Делчев обясняват събитията.  Извършена е аутопсия на тялото на починалия Узунов от правосъден доктор. Това е втори смъртен случай с пешеходец, станал единствено за 5 дни в Пиринско. 19-годишната Фатиме Колашова, студентка в ЮЗУ „ Н. Рилски “, бе прегазена във вторник от тежкотоварен камион на пешеходна пътека в региона на студентските общежития в Благоевград. Голямата покруса раздруса цялата страна, подхванати бяха незабавни ограничения с слагане на нова маркировка на ул. „ Славянска “ и обезопасяване на пътното платно. Неувехнали цветя, оставяни всеки ден от приятелите на Фатиме и нейни състуденти, са „ белязали ” мястото на случая.

Източник: struma.bg, представен от Блиц.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР